22 Ağustos 2012 Çarşamba

Posted by ??????????? | File under : , , , ,

Kadın Erkek herkesin doğuştan bu konuda şanslı değilse ortak sorunudur istenmeyen tüyler.İş dünyasının her aşamasında geçerli olduğu gibi bu konuda da sorun ne kadar büyükse çözüm de o kadar pahalı oluyor haliyle."İstenmeyen tüylere kesin çözüm" ibaresiyle bir çok reklama rastlıyorsunuz bu günlerde.Muhtemelen bu yazıyı okurken de yan taraftaki reklamlarda benzer bir ibareyle karşılaşabilirsiniz.Siz tüylerinizden kurtulmak istediğiniz için bir sürü firma da tüylerinize karşılık cebinizdeki paraya talip oluyorlar.

Eğer istenmeyen tüylerinizden kurtulma umuduyla bu yazıyı okumaya başladıysanız,üzgünüm ama kalıcı olarak bu işi halledebileceğiniz bir yöntem yok gibi gözüküyor.Neden olmadığını merak mı ediyorsunuz? Çünkü kimse bulmak istemiyor.

Herhangi bir süper markete gidin ve tüy giderici ürünlerin olduğu raflara bakın.Sorununuzu geçici olarak çözecek ve sizi iyi ve güzel hissettirecek onlarca ürün görebilirsiniz.Teknolojinin ve bilimin bu kadar geliştiği günümüzde bu soruna kalıcı çözüm üretebilen tek bir ürün ve uygulama malesef bulunamamıştır!

Hayali bir krem tasarlayalım.Problemli bölgeye tek bir kere sürüyorsunuz ve tüylerinizden sonsuza dek kurtuluyorsunuz.Hayali bile güzel değil mi? Peki böyle bir ürünün yapılması gerçekten imkansız mı?Gelinen noktada imkansız olmadığını hepimiz biliyoruz aslında.Bu sorunu kökten çözebilecek bir ürün pekala bulunabilir.

Peki neden bulunmuyor?

Şimdiye kadar anlatmak istediğim herşey aslında bu sorunun cevabını verebilmek içindi.Düşünsenize böyle bir krem buldunuz ve piyasaya sürmek istiyorsunuz.Sizce bunu yapma şansınız var mı? Başınıza gelebilecekleri düşünmek bile istemiyorum.Aslında çok da düşünmeye gerek yok,muhtemelen kimliği belirsiz kişiler tarafından öldürülürsünüz.Her yıl milyarlarca dolar parayı tüylerinden kurtulmak için harcayan milyonlarca insan var olduğu sürece,karşımıza daha kolay uygulanabilir ve daha ucuz olduğu söylenen  fakat iş uygulamaya geldiğinde daha meşkatli ve pahalı olduğunu anlayacağımız yüzlerce yeni çözüm önerisi gelecektir.

Size bu konuda danışmanlık yapan ürün satan herkesin tek bir ortak noktası var aslında.Bu kişilerin hiçbiri tüylerinizden kurtulmanızı istemiyor.Çünkü  istemediğiniz tüyleriniz kalıcı olarak sizi terkedttiğinde sizin de onları terkedeceğinizi biliyorlar.Nasıl ki kanser ilacı satabilmek için belli sayıda insanın her sene kanserden ölmesi gerekmekteyse,kozmetik sektörünün  belki de amiral gemisi olan tüy giderici ürünlerin satılması için de sizin tüylerinizin tamamen kaybolmaması gerekiyor.

Öneriler

Zamanınızı aldım biliyorum ama bu konuda malesef hiçbir önerim yok.Gerçekten rahatsız edici boyutlarda bir tüy probleminiz varsa,hatırı sayılır bir parayı o veya bu şekilde geçici çözümler sunmak için sizden alacaklar.Sigaranın yasal olması,kansere çare bulunamaması gibi bu sorun da malesef bilerek çözülmeyen sorunların başında yerini alacak.