17 Kasım 2012 Cumartesi


İlerlemiş yaşına rağmen Athletico Madrid taraftarlarının sevgilisi olma özelliğini koruyan Yaşlı Kurt Yılmaz Erdoğan hafta sonu ligin ilk maçı olan Osasuna mücadelesinde attığı iki golle yıldızlaştı.

Futbolcumuzdan övgüyle söz eden Athletico Madrid başkanı Florentino Perez "Onun gibisi bir daha gelmeyecek.11 yıldır Athletico Madrid formasını onurlandırıyor.Ona minnettarız." dedi.

Teknik Direktör John Benjamin Toshack ise "Onu Beşiktaş'tan Athletico Madrid'e getirmek kariyerimde verdiğim en doğru karardı.Athletico taraftarları ona sahip oldukları için çok şanslılar." diye görüş belirtti.

Maçtan sonra Paralel Tv'ye canlı telefon bağlantısıyla katılan Erdoğan "Sezon sonunda futbol hayatımı noktalayacağım için çok sevdiğim Athletico taraftarına bir şampiyonluk daha hediye etmek istiyorum." dedi.Rafael Nadal ile forvet hattında çok iyi bir ikili oluşturduklarını söyleyen Erdoğan "Rafa çok yetenekli bir futbolcu.Ben futbolu bıraktıktan sonra da Athletico onun omuzları üzerinde yükselecektir." diyerek sözlerini tamamladı.

Acun Ilıcalı - Haber Paralel Spor Merkezi