18 Kasım 2012 Pazar

Posted by ??????????? | File under : , , ,


Online oyun sektörünün Türkiye’deki dev ismi Joygame, Orta Çağ’da geçen savaşları konu alan yepyeni oyunu World of Battles’ı Türk oyunseverlere sunuyor. Kasım ayının ilk haftalarında oyunseverlerle buluşturulacak, MMORTS türündeki bu oyun, yüzde 100 Türkçe olmasıyla dikkat çekiyor.
 Türkiye’de ilk kez MMORTS türündeki bir oyun Türkiye’ye Türkçe olarak sunuluyor!
Joygame, yine daha önce denenmemişi yaparak, World of Battles oyununu Türk oyunseverlere Türkçe sunarak zor olanı başarmayı sevdiğini gösteriyor.
İnsanlık için dönüm noktalarıyla dolu, birçok iyilik ve dramın yaşandığı Orta Çağ, Joygame kalitesiyle World of Battles oyunuyla oyunseverlere sunuluyor. Kasım ayının ilk haftasında açık betasıyla birlikte başlayacak olan bu oyun, oyunseverlere biraz fantastik bir şekilde o dönem yaşanan savaşlar hakkında fikir veriyor. Sadece tarihi eserlerde ve tarih kitaplarında yer alan birçok birliğin yanında, aynı zamanda sadece hikayelerde yerini alan birçok fantastik birlik bu oyunda bulunuyor.
World of Battles dünyası 3’e ayrılıyor: İyiler (İmparatorluk, Elfler ve Cüceler), Vahşiler
(Barbarlar, Amazonlar ve Yaban Ahali) ve Kötüler (Orklar, Yaşayan Ölüler ve Kara
Elfler).
İlk açılışta 4 birimlik bir ordu oluşturulabilen bu oyunda ısınma turları sayılacak hem tecrübe hem de altın kazandıran görevler mevcut. Bu görevler seviye atlandıkça hem zorlaşıyor hem de daha çok tecrübe ve altın kazandırıyor.
Oyunun en dikkat çekici özelliklerinden biri kamera açılarının gözükmesi. Savaş sırasında birimlere en yakın açıya kadar yakınlaşarak savaşın en küçük ayrıntısı bile kaçmamış oluyor. Ayrıca savaş sırasında yapılmış seslendirmeler oyuna farklı bir bakış açısı kazandırıyor. Bu oyunda hem anlık olarak savaş birlikleriyle yönetim sağlanabiliyor hem de büyük bir klanı yöneterek dünyanın hakimi olmak mümkün.
Siz de World of Battles dünyasındaki tarihi heyecanı yaşamak, stratejik zekanız ile ordularınızı ve klanınızı yönetip dünyanın tek hakimi olmak istiyorsanız, bu oyundan başka seçeneğiniz olmadığını bilin!

http://www.joygame.com/world-of-battles/
http://www.facebook.com/WoBJoygame
SHR / JOYGAME Hakkında
Şirketin amacı, Türkiye’nin Dijital Eğlence Sektöründeki açığı kapatarak en kaliteli online oyunları Türk oyun severlerin ihtiyaçları ve beklentilerine karşılık gelen bir hizmet anlayışıyla Türkiye piyasasına uyarlayarak sunmaktır. SHR’nin temel misyonu ve vizyonu online oyun yayıncılığı, ortak yayıncılık, dijital içerik dağıtımı, radyo, TV ve sosyal ağ portal hizmetleriyle bir dijital eğlence dünyası yaratmaktır. Joygame, 2,5 yıl gibi kısa bir sürede 12.000.000′u aşkın üye, 3 milyon aktif oyuncu, 70.000’i aşkın CCU’ya ulaşarak, büyük başarılara imza atmıştır. Joygame, Joygame Arabic, mobil oyun portalı Joymoby, Joygame Store, anime portalı Joyotaku, radyo kanalı Jeton SHR’nin ana markalarıdır. 7/24  müşteri desteği, A’dan Z’ye oyun yerelleştirme, yerel piyasaya ve bölgesel pazarlamaya verilen değer,sosyal ağın eğlenceli ortamıyla online oyunların keyfini birleştiren yapı, oyuncular için kolay ödeme seçenekleri, MMOFPS, MMORPG, MMO Aksiyon, Sosyal Oyunlar, Gündelik Oyunlar, Mobil Oyunlar gibi oyun kategorilerinin farklı bölümlerine hitap eden ürün portföyü, SHR’nin Joygame portalında sunduğu
temel hizmetlerdir. 2011 yılının ilk yarısından başlayarak, Joygame’in Mısır’da açılan ve işletime geçen
ofisi, tüm Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerine Arap dilinde hizmet sunmaya başlamıştır. 400 milyonu aşkın kişiyi içeren Arap piyasasındaki temel hedef, Türkiye’dekiyle aynıdır: lider oyun şirketi olmak.