12 Ocak 2015 Pazartesi

Posted by ??????????? | File under : , , , ,

Geceler Ülkesi, Kayıpların Cesareti ve Gizemin Örtüsü filmleriyle büyük beğeni toplayan seksi aktris Maria Sharapova, yeni filmi "Bir İzlanda Hikayesi" ile izleyici karşısına çıkıyor.

Maria ile yaptığımız çok özel röportaj :

- Merhaba Maria, yeni filmin için çok heyecanlı gözüküyorsun. Bu filmi özel yapan etken nedir?

- Öncelikle çok sıcak bir hikaye. Kısa süre içerisinde insanı kendine çekiyor. İzlanda'nın kendine has dokusunu iliklerinize kadar hissetmenizi sağlayacak.Çekimlerin her saniyesi büyük bir keyifti.Şimdi heyecanla bu keyfi beyaz perdede görmek istiyoruz.

- İrlandalı aktör Robbie Keane ile ilk filminizdi.Onunla çalışmak nasıl bir duygu?

- Robbie herkesin birlikte çalışmak isteyeceği bir aktör. İşinde gerçekten usta diyebilirim. Kendisinden çok şey öğrendim diyebilirim.Umarım tekrar çalışma imkanımız olur.

- İzlanda filmlerde çok işlenmeyen bir ülke. Bunun izleyiciler üzerinde bir etkisi olacağını düşünüyor musun?

- Tabi ki. Ben de çekimlere başlamadan önce çok merak ediyordum.Daha önce hiç İzlanda'da bulunmamıştım.Benim için de ilk oldu. İzleyicilerde de bu merakın olduğunu düşünüyorum.

- Başarılar diliyoruz.Bize zaman ayırdığınız için teşekkürler.

- Ben teşekkür ederim.

11 Ocak 2015 Pazar

Posted by ??????????? | File under : , , , , ,



Ahmet Kandemir'in istifasının ardından açıklama yapan Beşiktaş Basketbol Genel Direktörü Ufuk Sarıca, uzun zamandır takımın başında görmek istediğimiz Yılmaz Vural ile görüşmelere başladık.En kısa sürede kendisiyle anlaşığ takımın başına geçmesini arzuluyoruz dedi.

Acun Ilıcalı - Haber Paralel Spor Servisi

Posted by ??????????? | File under : , , , ,


Fenerbahçe Ülker karşısında alınan 38 sayılık mağlubiyet sonrası Beşiktaş OdeaBank koçu Ahmet Kandemir görevi bıraktığını açıkladı.

     Alınan mağlubiyetin hazmedilmesinin zor olduğunu belirten Ahmet Kandemir, onuru olan herkes gibi böyle bir durumda istifa etmekten başka seçeneğinin olmadığını söyledi. Çok üzgün olduğunu ifade eden kurt hoca, elbet birgün tekrar buluşuruz diyerek, gözyaşları içinde basın toplantısını sonlandırdı.

Acun Ilıcalı - Haber Paralel Spor Servisi