17 Temmuz 2012 Salı

Posted by ??????????? | File under : , , , ,

NOT:Bu yazı 2006-2007 sezonunda İnönü'de oynanan Ankaraspor maçında takımı yalnız bırakmayan 8-10 bin taraftara hitaben yazılmıştır.

     Beşiktaş'ın twitter aracılığıyla kurtarma çalışmaları bir yandan devam ederken bir yandan da efsane maçlarımızı izleyip iç çekiyoruz şu günlerde.Hatırlayıp hatırlamadığınızı merak ettiğim maç youtube'da bile bulunmuyor, üzerinden daha 4-5 sene geçmiş olmasına rağmen.Beşiktaş bugün birkaç FEDAinin kişisel çabalarıyla yüzbin kongre üyesi,feda tişörtü,dergi aboneliği gibi projelerle ayakta durmaya çalışırken,hedeflerden uzak kalındıkça hani milyonlarca taraftarımız vardı soruları havada uçuşuyor.

    O günkü maçın önemini bu yazının muhatapları zaten hemen hatırlamıştır.Hatırlamayanlar da kısa bir araştırmayla hafızalarını tazeleyebilirler. O gün takımı zorla Şampiyonlar Ligi'ne sokan 10 bin kişiye seslenmek istiyorum sadece.Zaman zaman her tribünde söylenir ya "Herkes gider biz kalırız" diye; bugün çoğumuz farkında olmasa da herkesin gittiği gün.Sosyal medyada Beşiktaş için çırpınan insanların kimler olduğuna bir bakın.Hepsinin o gün orada olduğundan emin olabilirsiniz. Beşiktaş bugün ayağa kalkmak için 10bin'den daha fazla insana ihtiyaç duysa da siz pes ederseniz arkadan sizin yerinize kimsenin gelmeyeceğini iyi bilin.
   
     Gelinen noktada yüzbinleri bu mücadelenin içine çekmek, Denizli maçında dayak yiyen, kapalı tribünden türlü oyunlarla koparılmak istenen, her fırsatta çapulcu damgası vurulan sizlerin görevi.Yıllardır herkes laf üretirken nasıl bu takımı sırtınızda taşıdıysanız, bu takımı bu bataklıktan çıkaracak olanlar da sizlersiniz.Küskünlükleri, dargınlıkları bir kenara bırakıp çekildiğiniz köşelerinizden lütfen geri gelin.O gün aranızda olduğum için büyük gurur duyuyorum.Bugün de yine hep beraber olacağımız günlerin özlemi içerisindeyim. TÜKENME