25 Ağustos 2013 Pazar

Posted by ??????????? | File under : , , , , , , ,


Fakir olduklarını muhtarlıktan alacakları belgeyle ispat edenler artık maçların ilk 10 dakikasını ücretsiz izleyebilecekler.

Bu yeniliği canlı yayında açıklayan Lig TV Genel Müdürü Serhat Ulueren ,yaptıklarının bir hizmetten çok bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu söyledi.

Kötüye kullanımı engellemek için muhtarlıktan alınacak belgeyi şart koştuklarını belirten Ulueren, insanları fakir oldukları için futbol zevkinden mahrum bırakamayacaklarına inandıklarını, bu yüzden de böyle bir uygulamaya gittiklerini belirtti.

Açıklaması sırasında gözyaşlarını gizlemeye çalışan deneyimli genel müdür, fakirlerin ilk 10 dakikasını bedava izleyecekleri uygulamanın sadece iphone 5'teki Digiturkplay uygulamasıyla sınırlı olduğunu belirtirken,ilerleyen zamanlarda daha fazla fedakarlıkla farklı platformlarda da bu hizmeti sunacaklarını söyledi.

İlk 10 dakikadan sonra maçı izlemeye devam edenlerin dakika başına 50 kuruş ödeyeceklerini söyleyen Ulueren, bu masrafın kullanıcıların telefon faturalarına yansıtılacağını vurguladı.10. dakikadan sonra maçı kapatanlarsa herhangi bir ek ücret ödemeyecek.